Uzunyayla İlkokulu
UZUNYAYLA MAH. UZUNYAYLA KÜME EVLERİ UZUNYAYLA ILKOKULU BLOK NO 26 YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Birleştirilmiş sınıf

Birleştirilmiş sınıf

İl merkezine:27 İlçe merkezine:27

Yerleşim Yeri Bilgisi

Şehir merkezine 27 Km. uzaklıktadır. Köy, dağ eteğinde kurulmuştur. Bir yukarısında dağlar, aşağısında verimli toprakları vardır. Köyün çayı, köyden 4.30 Km. yukarıda Çatak (Komlar) denilen yerde iki derenin birleşmesi ile oluşur. Ayrıca köyden 10 Km. yukarıda bir gölet vardır.